ONZE SERVICE

Onze Service 1Meer dan 70 topmerken onder één dak
Meer dan 70 topmerken in damesmode. Bij Modehuis de Windt vindt u de laatste mode voor ieder kleedmoment. Van representatief, casual of sportief tot kleding voor een speciale gelegenheid. Met 1000m2 is Modehuis de Windt een van de grootste zelfstandige damesmodezaken van Nederland. Onze deskundige medewerkers helpen graag met het samenstellen van een mooie outfit.

 

Eén van de grootste jassenafdelingen
Op zoek naar een jas? Comfort, kwaliteit en functionaliteit; onze jassen voldoen aan de eisen die u aan een jas stelt. Met meer dan 30 merken, op de eerste etage, is de jassenafdeling er één van ongekende omvang. Hier slaagt u zeker voor de juiste jas!

 

Geniet van een vers kopje koffie of thee
Er staat altijd een heerlijk vers kopje koffie of thee voor u klaar in ons modecafé op de eerste etage of aan één van tafels in de winkel. Voor de mannen liggen daar ook diverse tijdschriften en de krant!
En zijn er speciale dagen of events? Dan schenken wij een glas wijn en trakteren op gebak van Banketbakkerij Mekking of iets lekkers uit het seizoen.

 

Onze Service 2Vermaakatelier in huis
Kleding die bij je past en die goed past. Dat vinden wij bij Modehuis de Windt belangrijk. In ons eigen atelier wordt de kleding, indien nodig, door een ervaren coupeuse vakkundig vermaakt. En woont u niet in de buurt? Dan sturen wij uw vermaakte kleding gratis naar u toe.

 

Vaste klanten
Als vaste klant ontvangt u een persoonlijke uitnodiging voor shows, special events en regelmatig een modecheque. En u bent altijd als eerste op de hoogte!

 

Onze Service 3Personal styling
Personal styling? Daar kunt u altijd op rekenen bij Modehuis de Windt. Maar ontspannen de tijd nemen voor een uitgebreid kledingadvies op een tijdstip die u het beste past? Reserveer dan een personal shopper! Zij staat 2 uur helemaal tot uw beschikking en geeft persoonlijk advies bij het maken van nieuwe combinaties. Mail voor een afspraak naar info@dewindt.nl