Ons team

Als je je goed voelt, straal je dat uit. En daar kan kleding en mode een rol in spelen. Met 60 jaar aan ervaring in de mode vinden wij het belangrijk dat de kleding die u aantrekt bij u past. Ons ervaren en deskundig verkoopteam helpt en adviseert dan ook graag bij het maken van uw keuze.

 

Voor ons is het belangrijk dat u straalt! Dit is wat ons team vertelt over hun ervaring bij Modehuis de Windt:

 

ModehuisdeWindtwinkel20Hanny: “Mode is altijd in beweging! Achter elke outfit schuilt een persoonlijkheid!!
Juist daarom vind ik het zo interessant en waardevol ertoe te kunnen bijdragen, dat onze klanten tevreden, goed geadviseerd en blij de deur uitgaan!”

 

Emmeke: “Ik ben gek op mode! Dat is iets waar ik graag over praat, mee werk en andere blij mee wil maken. Het is een sfeer die ik graag wil overbrengen op onze klanten en gasten!
Kleding kopen is: Een kado voor jezelf!”

 

Vera: “Kleren maken de man en in ons geval de vrouw; je voelt je zeker van jezelf als je er goed en verzorgd gekleed uitziet. Elke keer is het voor mij weer een uitdaging om de sterke kanten van onze klanten te accentueren door een goede keuze wat betreft kleur en model. Advies op maat in een prettige en persoonlijke sfeer, waarbij de wensen van de klant centraal staan. Het geeft mij een goed gevoel als de klant blij is met de aankoop en tevreden de winkel verlaat.”

 

Marianne: “Ik probeer altijd verrassende combinaties te maken waar de klant zelf soms niet aan denkt. Juist die items die iemand zelf niet uit het rek haalt maar die wel goed bij ze past. Iets nieuws uitproberen en daar blij van worden. Daar ga ik voor!”

 

Anita: “Als personal dresser werkzaam bij Modehuis de Windt vind ik het heel belangrijk dat de klant tevreden de winkel uitloopt en ook weer graag terugkomt. Het enorme aanbod van mooie kledingmerken voor jonge dames tot dames op leeftijd, zorgt ervoor dat er voor ieder wel iets moois/ geschikts te vinden is. Of dat nu om een feest gaat, werk of gewoon voor lekker thuis op de bank.
Ik help daar graag bij. Ik let op of de juiste maat of de kleur mooi bij u is. Kortom of het kledingstuk echt bij u als persoon past.
Wat is altijd graag hoor is dat de klant het item met plezier uit de kledingkast pakt om het te dragen. Dat is voor mij het mooiste compliment!”

 

Betty: “Wat ik heel belangrijk vind is het goed luisteren naar wat de klant wil en vragen wat haar wensen zijn. Als de klant dan uit de paskamer komt en voor de spiegel staat met een lachend en tevreden gezicht, dan heb je de wensen van de klant in de juiste toon gezet.
Het geeft veel energie en voldoening wanneer een klant met een goed gevoel de winkel verlaat!”

 

ModehuisdeWindtwinkel14Margé: “Niet iedereen ziet eruit of voelt zich als Doutzen Kroes. Mijn uitdaging bestaat uit precies de goede outfit vinden voor elke vrouw zodat zij zich mooi voelt en de wereld weer aan kan. Gaat zij stralend de winkel uit, dan is mijn dag weer goed!”

 

Josca: “Mode moet comfortabel zijn, kleuren moeten bij je passen en ook de stijl van de kleding moet goed zijn. Het is belangrijk om een klant vriendelijk te groeten,
hieruit kun je vaak al opmaken wat een klant prettig vind. Ondertussen observeer ik welk type de klant is en welke stijl ze zoekt. De klant is belangrijker dan ik als zij met een goed gevoel de deur uit gaat heb ik dat ook! Hier put ik mijn energie weer uit.”

 

Karin: “Mode is voor mij een middel om er goed uit te zien en met het juiste model en pasvorm kan het alles voor je figuur doen. En dat vind ik het leuke aan dames aankleden; om met de juiste creaties en combinaties een vrouw zo mooi mogelijk te maken!”

 

Gerrie: “Het eerste contact met de klant is van groot belang. Een vriendelijk gezicht en een gezellige babbel. Een blik op de klant zegt al veel over de kledingkeuze. Daarom de vraag of de klant iets zoekt voor een speciale gelegenheid of zomaar iets leuks. Kleur, goede pasvorm , met soms een correctie door de coupeuse, is van veel belang. Een bedankje of een hand van de klant zegt al genoeg over een tevreden aankoop.”

 

Kim: “Mode is voor mij een manier om je uit te drukken. En het kan mensen laten stralen. Ik denk dat iedereen het beste in zichzelf naar boven kan halen door bewuste keuzes voor kleur en pasvorm, hierbij hecht ik waarde aan een eerlijk advies.”

 

Astrid: “Mijn werk is mijn passie en dit breng ik graag over aan de klant. Een vriendelijke lach hoort erbij, dat vind ik leuk om met de klant te delen en dan ontstaat er een ontspannen sfeer. Leuke sets uitzoeken zodat de klant tevreden de deur uitgaat, is voor mij heel belangrijk. Ik ga vrolijk naar mijn werk en vrolijk naar huis en zo hoort het te zijn!”